in

Bairamul s-a terminat! – Știrile zilei – 29 septembrie 2020

Declarațiile de luni ale lui Vlad Voiculescu într-o conferință de presă: „Orice act de corupție va merge la parchet”

Bairamul s-a terminat!
Imagine de Ivana Divišová de la Pixabay

Bairamul s-a terminat!

  • Bairamul s-a terminat! Declarațiile de luni ale lui Vlad Voiculescu într-o conferință de presă: „Orice act de corupție va merge la parchet”. (sursa: g4media.ro)
  • PSD o ia la vale cu o bază electorală în scădere masivă. (sursa: petreanu.ro)
  • Infografic. Un top al autonomiei mașinilor electrice și costul pe kilometru. Fiat 500e are cea mai mică autonomie cu 135 km, iar Tesla Model S cea mai ridicată autonomie de 647 km. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Rezultatul alegerilor este unul bun, însă doar 3 din 10 bucureșteni au ieșit la vot. Aparent foarte puțini își doresc o schimbare. (sursa: nwradu.ro)
  • Cei de la 5 To Go au lansat magazin online de unde se pot comanda de la cafea boabe, căni până la dezifectant cu logo-ul 5 To Go. (sursa: start-up.ro)
  • Dacia Spring, primul model electric din istoria Dacia a fost surprinsă pe străzi. Cu o autonomie de 200 km, viteză maximă limitată la 105 km/h și 45 de cai putere automobilul ar urma să coste 15.000 EUR. (sursa: spotmedia.ro)
Cochespias.net / Spotmedia.ro
  • Noul Google Chromecast poate fi cumpărat deja cu 50 USD din magazinele din Statele Unite, deși el încă nu a fost lansat. (sursa: theverge.com)
  • Petcube este o cameră video mică de supraveghere destinată animalelor de companie. La 40 USD camera filmează la 1080p, are unghi mare de acoperire (110 grade) și poate filma și pe timp de noapte. De asemenea îți permite să auzi animalul sau să îi vorbești. (sursa: cnet.com)
  • Conform unui studiu plațile instant (tranzacții soluționate în cel mult 10 secunde) vor ajunge la 18 mii de miliarde în următorii 5 ani și vor reprezenta aproape 90% din tranzacțiile globale. Europa de vest conduce acest trend, pe când în Statele Unite adopția este lentă din cauza pieței fragmentate. (sursa: nocash.ro)
  • Un ghid despre istoria termenului și ce sunt obiectele conectate (Internet of Things). (sursa: wired.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Nicusor Dan - Primar Bucuresti

La mulți ani noului București! – Știrile zilei – 28 septembrie 2020

Cum se fură voturi?

Cum se fură voturi? – Știrile zilei – 30 septembrie 2020