in

Ce ne așteaptă? – Știrile zilei – 16 noiembrie 2020

România o să fie printre cele mai afectate economii din cauza pandemiei

Ce ne așteaptă
Imagine de Claudio Bianchi de la Pixabay

Ce ne așteaptă?

  • Ce ne așteaptă? O analiză făcută de Moise Guran ne arată că România o să fie printre cele mai afectate economii din cauza pandemiei. (sursa: moise.ro)
  • Infografic. Cum au evoluat bugetele investite în advertising începând cu 1980 până în prezent. Reclamele de la televizor și din presa scrisă au avut cel mai mare declin începând cu criza din 2008. Reclamele afișate în motoarele de căutare (vezi Google) au depășit încă din 2014 pe cele din presa scrisă. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Microsoft spune că mai multe grupări de hackeri finanțate de guvernele din Rusia și Coreea de Nord au desfășurat atacuri cibernetice targetate către companii care dezvoltă vaccinuri anti-Covid. (sursa: theverge.com)
  • Ugur Sahin, cofondatorul BioNTech (cei care au dezvoltat vaccinul Pfizer anti-Covid) spune că abia în iarna anului viitor ar trebui să ne așteptăm la o viață normală. (sursa: bbc.com)
  • Știați că nemții au făcut un film despre tragedia Titanicului? Filmul ce a costat 100 milioane de USD a fost produs de Joseph Goebbels, care se ocupa de propagandă în perioada dictaturii lui Adolf Hitler. Ulterior, regizorul s-a spânzurat, iar vasul folosit în film Cap Arcona, s-a scufundat ulterior cu circa 5.000 de prizonieri la bord. (sursa: historia.ro)
  • Cum ar putea arăta viitoarele locuri de învățământ în viziunea unui arhitect într-o lume post-Covid. (sursa: mymodernmet.com)
  • O investigație despre compania de stat Unifarm și Adrian Ionel. Site-ul Recorder are un nou design. (paginademedia.ro)
  • Filmul Wonder Woman 1984 s-ar putea să apară pe HBO, iar Netflix a comandat încă un sezon pentru serialul de comedie Space Force. (surse: aici și aici)
  • BF la eMag a mers foarte bine anul acesta. Valoarea totală a tranzacțiilor a fost cu 75% față de anul trecut, iar numărul de tranzacții online cu 84% mai mare. În filmul de mai jos Radu a filmat dashboard-ul celor de la eMag pe toată perioada campaniei de BF. (sursa: nwradu.ro)
  • Recenzie la mini consola Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros lansată odată cu aniversarea de 35 de ani de Mario. Consola destinată nostalgicilor poate fi comandată de aici și costă 300 lei. (sursa: polygon.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Ziua Black Friday

Ziua Black Friday – Știrile zilei – 13 noiembrie 2020

Vaccinul Moderna

Vaccinul Moderna – Știrile zilei – 17 noiembrie 2020