in

Cele mai mari companii din România – Știrile zilei – 12 noiembrie 2020

De remarcat Lidl care se află pe locul 9 în top cu peste 5.400 de angajați și eMag / Dante International pe locul 26 cu 2.700 de angajați

Cele mai mari companii din România
Imagine de www_slon_pics de la Pixabay

Cele mai mari companii din România

  • Cele mai mari companii din RomâniaTop 100. Automobile Dacia pe primul loc cu peste 14 mii de angajați, urmată de OMV Petrom. De remarcat Lidl care se află pe locul 9 în top cu peste 5.400 de angajați și eMag / Dante International pe locul 26 cu 2.700 de angajați. (sursa: businessmagazin.ro)
  • O analiză asupra vaccinului anti-Covid de la Pfizer și informații despre durata protecției, campania de vaccinare, necesarul de doze pentru țara noastră. (sursa: spotmedia.ro)
  • În 2014 Microsoft era aproape gata să renunțe la viitoarele modele de Xbox, după vânzările slabe pe care le-au înregistrat pentru Xbox One. (sursa: arstechnica.com)
  • Rusia revine la anunțul inițial și afirmă că vaccinul Sputnik V are o eficiență de 92% în protecția împotriva noului coronavirus. (sursa: biziday.ro)
  • Hyundai ar fi interesați să cumpere compania de robotică Boston Dynamics. (sursa: engadget.com)
Mike Blake / Reuters / Engadget
  • Darth Maul era inițial în viziunea lui George Lucas planificat să fie personajul negativ principal (main villain) în trilogia Star Wars. (sursa: polygon.com)
Lucasfilm Ltd. / Polygon
  • Infografic. În 2020 piața jocurilor video a ajuns la aproape 2.7 miliarde de utilizatori (gameri). Un top al vânzărilor de console de-a lungul timpului. Sony ocupă primele 3 poziții cu PS2 (157 milioane de bucăți vândute), urmat de PS4 (112 milioane) și PS1 (102 milioane). Nintendo Wii ocupă locul 4 cu 101 milioane de console vândute. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Povestea senzorilor care măsoară calitatea aerului Airly și importanța obiectelor conectate (IoT). (sursa: victorkapra.ro)
  • Sony intră pe piața de drone cu brandul Airpeak și se anunță un concurent serios pentru DJI. (sursa: techcrunch.com)
  • Libra Bank finalizează un proiect cu componentă de machine learning și AI cu rezultate bune. (sursa: nocash.ro)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Apple next gen Mac lineup

Evenimentul Apple One More Thing și viitorul Mac

Ziua Black Friday

Ziua Black Friday – Știrile zilei – 13 noiembrie 2020