in

Cursa pentru vaccinul anti-Covid – Știrile zilei – 1 septembrie 2020

SUA anunță că e posibil să aprobe un vaccin înainte de finalizarea tuturor testelor clinice

Cursa pentru vaccinul anti-Covid
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cursa pentru vaccinul anti-Covid

  • Cursa pentru vaccinul anti-Covid: șeful Agenției Medicamentului din SUA anunță că e posibil să aprobe un vaccin înainte de finalizarea tuturor testelor clinice – o decizie fără precedent în istoria instituției. (sursa: g4media.ro)
  • Să învățăm informațiile principale despre cancerul de colon. În caz că nu știați, cancerul de colon nu are dureri care să-l anunțe, iar când apar simptome vizibile, de obicei este prea târziu sau tratamentul este foarte complicat. (sursa: nwradu.ro)
  • SUA acuză oficial grupările de hackeri ruși că au încercat să fure cercetările privind vaccinul împotriva coronavirusului. Atașează un raport al Agenției Naționale de Securitate, care precizează că aceste grupări sunt “aproape sigur, parte a serviciilor secrete rusești” și detaliază metodele de atac cibernetic. (sursa: biziday.ro)
  • Filme și seriale ce pot fi vizionate gratuit pe Netflix: Two Popes, Bird Box, Murder Mystery, Stranger Things, When they See Us, Our Planet). În cazul serialelor doar primul episod poate fi vizionat gratuit. (surse: aici și aici)
  • Numărul total al cardurilor inactive ajunge în premieră la 4,6 mil. de unități! Piața cardurilor de credit înregistrează al doilea trimestru consecutiv de scădere! (sursa: nocash.ro)
  • Hotelierul a cărui poveste a stat la baza filmului ”Hotel Rwanda” a fost arestat pentru terorism / Bărbatul trăia în exil și este un critic vehement al președintelui Rwandei, în funcție din 1994. (sursa: g4media.ro)
  • Motorola One 5G costă 500 USD și vine cu tehnologie 5G și cameră foto macro cu ringflash dedicat. (sursa: cnet.com)
Motorola / CNET
  • Dacia Duster, a fost transformată într-un model inedit, cabrio coupe, de un service auto din Capitală, care a lucrat la transformarea maşinii ce a primit numele „Duster Summer” timp de 4 luni. (sursa: mediafax.ro)
  • Google Maps afișează luminile semafoarelor în Statele Unite. (sursa: arstechnica.com)
Google / Ars Technica
  • Se lansează Aleph News, primul canal de social television din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu. (surse: aici și aici)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coronavirus în lume - Situația la zi

Coronavirus în lume – situația la zi (Septembrie)

Piața wearables

Piața wearables – Știrile zilei – 2 septembrie 2020