in

Despre revoltele violente din SUA – Știrile zilei – 31 mai 2020

NASA a lansat cu succes în spațiu un echipaj uman cu o navă a unei companii private (SpaceX)

Revoltele violente din SUA
Photo by Josh Hild on Unsplash

Despre revoltele violente din SUA

 • Despre revoltele violente din SUA. Acestea au izbucnit în urma uciderii unui bărbat de culoare de către un poliţist. Poliţistul Derek Chauvin din Minneapolis a fost arestat, fiind acuzat că l-a ucis pe bărbatul afroamerican George Floyd. Guvernatorul din Minnesota va mobiliza ”în totalitate” Garda Națională, o decizie fără precedent în ultimii 164 de ani / 2500 de soldați vor încerca să oprească revoltele. (surse: aici, aici și aici)
 • NASA a lansat cu succes în spațiu un echipaj uman cu o navă a unei companii private (SpaceX), o premieră. Nava este formată din capsula Crew Dragon și o rachetă Falcon 9, ambele construite de compania lui Musk. iar echipajul este alcătuit din astronauții Doug Hurley și Bob Behnken. Decolarea a avut loc, cu aproximație la ora 22:23 (ora României), de la Centrul Spațial Kennedy din Florida, aflat pe coasta Oceanului Atlantic. (sursa: biziday.ro)
 • Publicitate de urgență în pandemie: cât au cheltuit primăriile din București pe servicii de promovare în ultimele luni. (sursa: pressone.ro)
 • Harta apei contaminate din satele României: în peste 800 de comune curge apă nepotabilă fără ca oamenii să fie anunțați. (sursa: recorder.ro)
 • În spațiul virtual a circulat o fotografie în care apar liderii PNL în timp ce consumă diverse băuturi alcoolice și fumează într-un birou. Ludovic Orban a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție și fuma. (sursa: stirileprotv.ro)

Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼️Țara arde și PNL-iștii …Asta fac “liberalii” la…

Publicată de Eugen Orlando Teodorovici pe Vineri, 29 mai 2020
 • Sphera Franchise Group, care deține francizele KFC, Taco Bell şi Pizza Hut, suspendă planurile de dezvoltare şi estimează vânzări cu 44% mai mici. (sursa: economica.net)
 • Un prototip SpaceX (Starship SN4) a explodat Vineri în timpul unor teste. (sursa: techrunch.com)
 • Microsoft renunță la o mare parte din jurnaliștii ce lucrează pentru Microsoft News și MSN în ideea de a migra către o cultura editorială bazată pe AI (inteligență artificială). (sursa: theverge.com)
 • 25 de tehnologii care au schimbat lumea. De la iPhone până la IoT (internet of things) și AI (inteligența artificială). (sursa: cnet.com)
 • Florin Talpeș (BitDefender) povestește despre cum vor lucra cei 1.400 de angajaţi din România în perioada următoare: „Principalul obiectiv nu este acum revenirea la birou”. (sursa: businessmagazin.ro)
 • Analiză. La ce ar trebui să ne așteptăm în sezonul de gripă în plină pandemie de coronavirus. (sursa: scitechdaily.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când dispare dosarul cu șină?

Când dispare dosarul cu șină? – Știrile zilei – 30 mai 2020

Coronavirus în lume - Situația la zi

Coronavirus în lume – situația la zi (Iunie)