in

Din ce face bani Amazon – Știrile zilei – 16 octombrie 2020

Și care este ponderea fiecărei linii de business în cifra de afaceri

Din ce face bani Amazon
Fotografie creată de Sagar Soneji, de la Pexels

Din ce face bani Amazon

  • Infografic. Din ce face bani Amazon și care este ponderea fiecărei linii de business în cifra de afaceri. Magazinul online le aduce aproximativ 50% din bani, urmat de marketplace cu aproape 20%, serviciile de cloud (AWS) – 12%, abonamentele Prime – 7%, magazinele fizice – 5% și 5% din venituri din reclame și comisioane pentru carduri de credit. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Spring, mașina electrică de la Dacia a fost prezentată. Cei de la Renault spun că va fi cea mai ieftină mașina electrică. Prețurile încă nu au fost anunțate. Găsiți mai multe detalii în articolul lui Radu. (sursa: nwradu.ro)
Dacia / nwradu.ro
  • Primăria București a adus un prejudiciu bugetului local de 40 milioane de euro pe timpul mandatului Gabrielei Firea. (sursa: vice.com/ro)
  • O listă cu 7 întrebări la care momentan nu poate fi formulat un răspuns bazat pe știință. De exemplu, cum a început viața? (sursa: atlas-geografic.net)
  • Două chestii de la Vali: 1. Angajatorii din Horeca se plâng și caută vinovați însă uită de riscuri care pot afecta proprii angajați. 2. Scandalul cu listele din USR și cum o parte din membri ai partidului uită obiectivele și valorile pe drum. (sursa: zoso.ro)
  • Primele impresii despre Microsoft Xbox Series X după câteva săptămâni de testare. (surse: theverge.com / cnet.com / engadget.com)
  • YouTube va scoate de pe platformă video-urile care prezintă dezinformări în legătură cu vaccinurile anti-Covid. (sursa: g4media.ro)
  • Recenzii la noul flagship OnePlus 8T. Pros: viteză foarte bună de încărcare, performanță bună, display de 120Hz, camera foto principală performantă. Cons: a 4-a cameră pare să fie inutilă, nu poate fi încărcat wireless, modele unlocked nu au IP rating (rezistența la apa / praf). (surse: theverge.com / cnet.com)
  • Un podcast interesant de la Joe Rogan cu biologul Frank von Hippel în care sunt dezbătute subiecte precum poluarea cu microparticule de plastic din oceane sau cum peștele este plin de chimicale. (sursa: subiectiv.ro)
  • Sony prezintă interfața de utilizator pentru noua generație de console PlayStation 5. (sursa: engadget.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacia Spring

Lansare Dacia Spring – Știrile zilei – 15 octombrie 2020

Viitorul jocurilor video

Viitorul jocurilor video – Știrile zilei – 18 octombrie 2020