in

Fuziunea dintre USR și PLUS – Știrile zilei – 16 august 2020

USR va absorbi PLUS, iar Dacian Cioloş devine co-preşedinte USR până la Congresul noii formaţiuni

Fuziunea dintre USR și PLUS
USR PLUS

Fuziunea dintre USR și PLUS

  • Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată de congresele celor două partide. Potrivit protocolului, USR va absorbi PLUS, iar Dacian Cioloş devine co-preşedinte USR până la Congresul noii formaţiuni. (sursa: g4media.ro)
  • Într-o companie, CFO întreabă: „- Ce se va întâmpla dacă îi pregătim și pleacă?”, iar CEO răspunde: „- Ce ne facem dacă nu îi pregătim și rămân?” Piața muncii din România trebuie să schimbe povestea. (sursa: republica.ro)
  • Masca, de una singură, nu e de ajuns să te facă invincibil în fața virusului. Acoperirea feței poate contribui la combaterea coronavirusului. Dar unii oameni de știință se tem că oamenii au ajuns să creadă că orice fel de mască te poate proteja oricând – și sunt acuzați că ar fi conspiraționiști anti-mască. (sursa: vice.com/ro)
  • Coronavirus. Nu cred că suntem pe direcția cea bună. Știu că există acele praguri de îmbolnăviri la suta de mii de locuitori, dar mi se pare că este ca și cum ai vedea un început de incendiu și ai spune “momentan e o flacără mică, aștept să fie mult mai mare înainte să scot stingătorul de flăcări”. (sursa: nwradu.ro)
  • Clienții ING, persoane fizice, pot face retrageri fără card de la ATM-urile băncii, prin aplicația mobilă Home’Bank. (sursa: nocash.ro)
  • Groenlanda. Un nou studiu sugerează că topirea ghețarilor a trecut de punctul de întoarcere. Vor continua să se topească indiferent de cât de repede lumea va reuși să reducă emisiile de seră. În iulie, anul acesta, gheața arctică a avut cea mai mică grosime din ultimii 40 de ani. (sursa: biziday.ro)
  • Review Samsung Galaxy Watch 3. Pros: Interfață grafică ușor de utilizat, control cu ajutorul rotiței ce înconjoară ecranul, performanță bună, ecran de calitate. Cons: Bixby rămâne cel mai prost asistent virtual, navigarea prin aplicații greoaie, fitness tracking dă rateuri uneori, tot pare mare. (sursa: theverge.com)
The Verge
  • Cea mai mare imprimantă 3D din Europa a finalizat o casă cu etaj în doar 15 zile. Casa a fost printată (construită) cu ajutorul unei imprimante BOD2 realizată de compania COBOD (Construction of Buildings on Demand). (sursa: cnet.com)
Kamp C | CNET
  • Coreea de Sud a anunțat că va începe construcția primului lor portavion. De clasă LPX-II acesta va putea transporta peste 12 avioane de tip F-35B Joint Strike Fighter. (sursa: popularmechanics.com)
Coreea de Sud – Ministerul Apărării | Popular Mechanics
  • Fotografii macro frumoase. Căștigătorii de la International Garden Photographer of the Year 2020. (sursa: mymodernmet.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

România în recesiune?

România în recesiune? – Știrile zilei – 15 august 2020

Urmează nota de plată

Urmează nota de plată – Știrile zilei – 17 august 2020