in

Google Pay lansat în România – Știrile zilei – 18 noiembrie 2020

7 din 10 carduri Visa pot deja să folosească serviciul

Google Pay lansat în România
Photo by Matthew Kwong on Unsplash

Google Pay lansat în România

  • Google Pay lansat în România. 7 din 10 carduri Visa pot deja să folosească serviciul. Deținătorii de carduri Visa emise de Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Orange Money, Revolut și UniCredit Bank au acum acces la serviciul Google Pay în aplicațiile de mobile banking. (sursa: nocash.ro)
  • La centrul OncoGen din Timișoara ar putea fi dezvoltat un vaccin anti-Covid ușor de administrat ce ar putea oferi protecție pe viață. Au nevoie de 2 milioane de EUR pentru prima fază de testare. Însă autoritățile locale nu sunt interesate. (sursa: g4media.ro)
  • Dacia ar avea în plan un nou SUV cu 7 locuri (Grand Duster) ce va fi produs la Mioveni. (sursa: profit.ro)
  • Black Friday: Românii au cumpărat 8 kg de aur, plata cu cardul a ajuns la 55% (dublu față de acum 5 ani), iar 80% din clienți au venit din vizite de pe dispozitive mobile. (sursa: hoinaru.ro)
  • Valoarea medie pentru cumpărăturile online a înregistrat o creștere de 41% față de 2019. (sursa: retail.ro)
  • O să fie nevoie să purtăm mască pentru a ne proteja și după vaccinarea anti-Covid, deoarece nu vom putea ști cât de eficace este vaccinul în plan personal. (sursa: g4media.ro)
  • Review la noua versiune a sistemului de operare MacOS 11: Big Sur. Pros: arată bine, Safari, Messages, Maps și alte aplicații au primit funcționalități noi și utile, Notification Center cu widgets. Cons: Actualizări orientate pentru ecrane tactile însă acestea nu sunt disponibile în lineup-ul Mac. (sursa: theverge.com)
  • Viitorul telefon mobil Oppo X 2021 are ecran ce se poate extinde pentru a își mări dimensiunea pe baza unui sistem de tip rulou. (sursa: engadget.com)
  • Lego lansează 7 seturi noi Super Mario în ianuarie cu prețuri între 5 și 60 USD. (sursa: polygon.com)
  • Un utilizator de pe Twitter a realizat mai multe timelapse-uri pentru a observa mișcările plantelor în timpul zilei. (sursa: mymodernmet.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Vaccinul Moderna

Vaccinul Moderna – Știrile zilei – 17 noiembrie 2020

Începuturile giganților de tehnologie

Începuturile giganților de tehnologie – Știrile zilei – 19 noiembrie 2020