in

Hack major pe Twitter – Știrile zilei – 17 iulie 2020

Problema pare să ducă spre o criză globală de securitate

Hack major pe Twitter
Photo by Ravi Sharma on Unsplash

Hack major pe Twitter

  • Hack major pe Twitter. Mai multe conturi de vedete au fost folosite pentru a solicita bitcoin. Problema pare să ducă spre o criză globală de securitate. (sursa: theverge.com)
  • Singura șansă a dosarului 10 august. Partea goală și partea plină a paharului. De ce mai există DIICOT? (sursa: spotmedia.ro)
  • S-a făcut un pod peste Dâmboviţa folositor pe un singur sens de mers. Weekendul ăsta s-a deschis circulaţiei un pod care face legătura între Bulevardul Nicolae Grigorescu şi strada Iuliu Haţeganu (o stradă care iese prin spate pe la IML). Logica acestui pasaj este că ar trebui să mai preia din presiunea de la intersecţia din dreptul târgului auto Vitan Bârzeşti (adică pe la Rin pe-acolo). Legi Sălăjanul de Berceni şi Apărătorii Patriei fără să mai fie oamenii nevoiţi să treacă prin Dristor. (sursa: hoinaru.ro)
  • 10 lucruri pe care nu ți le spune nimeni înainte să devii mamă. (sursa: vice.com/ro)
  • Posesorii de carduri Visa Business și Premium beneficiază de semnatură digitală cu certificat calificat la prețul de numai 8 euro/an. (sursa: nocash.ro)
  • Un startup românesc vrea să revoluționeze industria alimentară cu Reebo, prima imprimantă alimentară 3D în sistem vending-machine care ”printează” prăjituri și sandwich-uri personalizate, în mai puțin de 2 minute. (sursa: start-up.ro)
  • Marea Britanie. Boris Johnson vrea să mute parlamentul în orașul York, pentru următorii cinci ani. În această perioadă Palatul Westminster urmează să fie renovat. (sursa: biziday.ro)
  • TechCrunch: Deturnarea conturilor de Twitter ale mai multor personalități americane a fost posibilă ca urmare a preluării unui instrument folosit de angajații platformei de socializare. Înșelătoria a generat peste 100 de mii de dolari într-o singură oră. (sursa: biziday.ro)
  • Infografic Online Gaming – O industrie de miliarde de dolari. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Ford Bronco revine în forță. (sursa: popularmechanics.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comerţul Chinei a revenit la viaţă

Comerţul Chinei a revenit la viaţă – Știrile zilei – 16 iulie 2020

De ce explodează Covid?

De ce explodează Covid? – Știrile zilei – 19 iulie 2020