in

Impactul pandemiei în economie – Știrile zilei – 7 iunie 2020

Și ce înseamnă că n-am căzut la „junk”

Impactul pandemiei în economie
Photo by Markus Winkler on Unsplash

Impactul pandemiei în economie

 • Impactul pandemiei în economie. Incep să apară primele date privind impactul pandemiei în economie: consumul privat a căzut cu 20% în aprilie după prăbuşirea vânzărilor de carburanţi cu peste 30% şi a produselor nealimentare cu 20%. Vânzările de alimente s-au diminuat cu 4,7%. (sursa: zf.ro)
 • Ce înseamnă că n-am căzut la „junk”. Pentru România, confirmarea rating-ului suveran este de importanță capitală, retrogradarea ar fi reprezentat intrarea în rândul țărilor non-investment grade, unde investițiile nu sunt recomandate. (sursa: republica.ro)
 • Sunt bune produsele mărcilor proprii ale retailerilor români? Calitatea produselor Vortex. (sursa: gadget.ro)
 • Educația sexuală între manipulare politică și părerologi. Ești un tâmpit dacă nu vrei educație sexuală în școală, omul grotei care ești tu prost grămadă. Ba tu ești satanist că vrei să-i înveți sex pe ai mei copii, care au puritatea sfinților în clipiri. (sursa: cronicarul.ro)
 • Sega lansează 4 micro console de jocuri – Game Gear Micro. Fiecare consolă vine cu 4 jocuri preinstalate, iar fiecare costă 50 USD. (sursa: theverge.com)
 • Tehnologia Lidar (light detection and ranging) devine foarte folositoare în arheologie. Asfel, a fost descoperită o structură antică Mayașă ce are o lungime de 1 km. (sursa: techcrunch.com)
 • Alexis Ohanian (co-fondator Reddit) a renunțat la poziția sa de la conducerea companiei (membru de board) pentru a face loc unui alt candidat de culoare. (sursa: thenextweb.com)
 • Recenzie pentru Command and Conquer Remastered Collection. Pachetul include jocurile Command and Conquer: Tiberian Dawn, Command and Conquer: Red Alert, și 3 extensii Command and Conquer: The Covert Operations, Red Alert: Counterstrike, și Red Alert: The Aftermath. Toate remasterizate în 4K la un preț de 20 USD. (sursa: polygon.com)
 • Bullying la conferința de presă: viceprimarul Bădulescu a spart conferința lui Nicușor Dan. Un bărbat pe scuter l-a pus la punct pe agresor. (sursa: republica.ro)
 • Statele Dezbinate ale Americii. Criza din SUA, explicată de trei universitari americani de origine română. (sursa: recorder.ro)
 • 5 moduri de a recupera fișiere șterse din Coșul de reciclare din Windows 10. (sursa: digitalcitizen.ro)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care vor fi câştigătorii crizei?

Care vor fi câştigătorii crizei? – Știrile zilei – 6 iunie 2020

Coronavirusul prinde viteză

Coronavirusul prinde viteză – Știrile zilei – 8 iunie 2020