in

Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație – Știrile zilei – 6 octombrie 2020

OMS estimează că una din 10 persoane au contractat deja SARS-Cov2

Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație
Imagine de motionstock de la Pixabay

Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație

  • Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație. Organizația Mondială a Sănătății estimează că una din 10 persoane au contractat deja SARS-Cov2. La peste 7,8 miliarde ar însemna că numărul persoanelor infectate este undeva pe la 780 de miloane. (sursa: biziday.ro)
  • Open banking în România. Majoritatea băncilor au dezvoltat API-uri ce permit o expunere a datelor clienților însă implementarea lasă de dorit: dezvoltare incompletă și incosistentă, API-uri instabile, documentație lipsă. (sursa: nocash.ro)
  • O analiză și aspecte „la rece” despre realitatea covid19 în care trăim. (sursa: facebook.com)
  • Testul rapid covid19 dezvoltat de Roche a ajuns și în România. Oferă rezultatul în 15 minute și are o sensibilitate de 96,52%. (sursa: libertatea.ro)
  • Recenzii la Google Nest Audio. Cea mai bună opțiune pe piața de boxe smart cu un preț în jurul a 100 USD. (surse: aici, aici și aici)
  • Schimbările forțate prin care au trecut atât oamenii cât și companiile. Transportul aerian a fost extrem de afectat, iar conform estimărilor abia în vreo 7 ani va ajunge iar la nivelul din 2019. Revenirea se va întâmpla cel mai probabil doar din punct de vedere turistic, deoarece călătoriile de afaceri vor deveni pentru multe companii doar un moft. In altă ordine de idei, consumul s-a mutat în mare parte on-line. (sursa: republica.ro)
  • AppleTV 4K redă mai nou YouTube în rezoluție 4K, însă fără 60 fps sau HDR. (sursa: theverge.com)
  • Din Martie până în August au fost deschise aproape 53 mii de firme noi în România. Lucrurile nu par așa de pesimiste până la urmă. (sursa: mariussescu.ro)
  • Trailer la viitorul joc Nintendo Mario Kart Live: Home Circuit. Pare fun. Combină karturi cu realitatea augmentată. Traseele din joc vor fi simulate direct în sufrageria de acasă. (sursa: nwradu.ro)
  • Movie news: Jon Favreau a scris 6 episoade din The Mandalorian sezonul 2. First look la personajul negativ din filmul EternalsKro. (sursa: gizmodo.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cardul fizic e pe ducă

Cardul fizic e pe ducă – Știrile zilei – 5 octombrie 2020

Viitorul promis al Bucureștiului

Viitorul promis al Bucureștiului – Știrile zilei – 7 octombrie 2020