in

Nu așa se fac banii – Știrile zilei – 20 noiembrie 2020

Două exemple despre cum oamenii care conduc sau care lucrează în cadrul micilor afaceri locare nu știu sau nu vor să fie susținute

Nu așa se fac banii
Photo by Riccardo Bernucci on Unsplash

Nu așa se fac banii

  • Nu așa se fac banii. Două exemple despre cum oamenii care conduc sau care lucrează în cadrul micilor afaceri locare nu știu sau nu vor să fie susținute. Unii din indiferență, alții din prostie. (sursa: hoinaru.ro)
  • O listă cu top 20 cele mai proaste parole folosite de oameni în 2020. Pe primele două locuri sunt: 123456 și 123456789. (sursa: gizmodo.com)
  • Antreprenorii sociali și industriile creative pot folosi o nouă platformă de crowdfundingconsolid8. Momentan pe platformă sunt active două campanii: POEVIE de terapie (finanțare pentru tipărirea unei cărți) și Bucătăria Dealul Morii (finanțare pentru dotarea unei bucătării cu miez de tradiție din cadrul Atelierului-muzeu Moara de hârtie din Comana) (sursa: victorkapra.ro)
  • După cel de la Columbia, a mai apărut un spray nazal (Universitatea din Birmingham) care funcționează ca o barieră și protejează împotriva coronavirusului. (sursa: biziday.ro)
  • TikTok va lucra cu Publicis în România pentru servicii de creație și strategie above the line, iar pe viitor pentru a dezvolta prima campanie de brand. (sursa: paginademedia.ro)
  • Interviu Vice România cu Alex Velea (Golden Boy Society) despre lansarea unui nou gen muzical: Trapanele. (sursa: vice.com/ro)
  • Filmul Wonder Woman 1984 va fi disponibil pe HBO Max de Crăciun, în același timp cu premiera în cinematografe. (sursa: engadget.com)
  • Vă mai aduceți aminte scandalul Apple batterygate din 2017? Cel în care Apple încetineau intenționat puterea procesoarelor telefoanelor mobile pentru a compensa degradarea bateriei? Ei bine Apple vor fi nevoiți să plătească 113 miloane USD în urma unui proces din Statele Unite. (sursa: cnet.com)
  • Aproape 25.000 de tranzacții online realizate în magazinele din România de Black Friday provin din Marea Britanie. Motivul ar fi că acestea au fost plătite cu Revolut companie înregistrată în UK. (sursa: nocash.ro)
  • Intel lansează un laptop (NUC M15) pentru a concura cu Dell și HP pe piața de laptop-uri premium de productivitate. Va fi un produs de tip white label (nebrănduit) cu o configurație de procesoare i5-1135G7 sau i7-1165G7 quad-core (generația 11), display IPS de 15.6 inch ce suportă rezoluție 1080p (cu sau fără touch), placă grafică integrată Intel Iris Xe, 8 sau 16 GB RAM. (sursa: theverge.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Începuturile giganților de tehnologie

Începuturile giganților de tehnologie – Știrile zilei – 19 noiembrie 2020

Apocalipsa are mai multă viață

Apocalipsa are mai multă viață – Știrile zilei – 24 noiembrie 2020