in

Piața testelor coronavirus – Știrile zilei – 22 mai 2020

Câte tipuri de teste există în România și care e treaba cu fiecare?

Piața testelor coronavirus
Photo by Ibrahim Boran on Unsplash

Piața testelor coronavirus

  • Piața testelor coronavirus. Cum navighezi pe piața sălbatică a testelor de Covid-19. Câte tipuri de teste există în România și care e treaba cu fiecare? (sursa: pressone.ro)
  • Pro TV te-nvață să faci Tik-Tokuri. Pro TV a lansat emisiunea How to Tik-Tok și este disponibilă pe platforma sa de streaming în fiecare marți, de la ora 11:00. (sursa: paginademedia.ro)
  • Apple lansează iOS 13.5 ce include o funcție care ajuta la deblocarea telefonului dacă purtăm mască și o nouă funcționalitate ce ajută identificarea persoanelor infectate cu coronavirus (Exposure Notification API). (sursa: techcrunch.com)
  • Facebook Shops: Cheia va fi la procesarea plăţilor. „Mă aştept să asistăm la un val de business-uri mici care vor considera că nu mai are sens să-şi facă magazin online clasic.” (sursa: hoinaru.ro)
  • Alien Surface (companie românească) estimează vânzări de 1,6 mil euro pentru un nou tip de folie de protecţie pentru electronice. „Tehnologia care stă la baza protecţiei oferite de noua folie produsă în România este utilizată şi pentru o serie extinsă de echipamente ale NASA. Folia permite o reaplicare repetată, de până la şapte ori, în cazul în care utilizatorul nu a aliniat-o optim cu terminalul protejat”. (sursa: zf.ro)
  • Microsoft reinventează pachetul Office cu o nouă tehnologie pe care o numește Fluid. Este asemănătoare cu Google Docs însă implementarea promite să fie mult mai bună. Un preview poate fi testat aici. (sursa: theverge.com)
Microsoft Fluid
  • O variantă Director’s Cut la Justice League va fi disponibilă pe noua platforma HBO Max. (sursa: cnet.com)
Warner Bros. / HBO Max
  • Un an de când Google a dispărut din telefoanele Huawei: drumul până aici. (sursa: nwradu.ro)
  • Recenzie la noile căști Microsoft Surface Earbuds. Pros: Confortabile la folosință îndelungată, microfon bun, autonomie baterie bună. Cons: Scumpe pentru ce oferă, carcasa nu se poate încărca wireless, izolare slabă a zgomotelor. (sursa: theverge.com)
  • Ponderea plăților online cu cardul s-a dublat în România – via nwradu. (sursa: orange.ro)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contraatacul clonelor

Contraatacul clonelor – Știrile zilei – 21 mai 2020

Cresc prețurile

Cresc prețurile – Știrile zilei – 23 mai 2020