in

Pierdem bătălia cu covid19? – Știrile zilei – 8 octombrie 2020

O analiză detaliată a măsurilor restrictive posibile, ce eficiență au și care ar fi impactul social

Pierdem bătălia cu covid19?
Photo by iMattSmart on Unsplash

Pierdem bătălia cu covid19?

 • Pierdem bătălia cu covid19? Ce nu s-a făcut bine până acum? O analiză detaliată a măsurilor restrictive posibile, ce eficiență au și care ar fi impactul social. (sursa: spotmedia.ro)
 • Signal Iduna Asigurări sunt pe primul loc în România în topul asigurărilor de sănătate, urmați de Allianz-Țiriac. Primele brute subscrise în asigurările de sănătate au crescut cu aproape 30% în primul semestru din 2020. (sursa: 1asig.ro)
 • Produse de șaormerie la pachet de la Calif și Condimental în Mega Image. E o mare diferență între șaorma din Mega vs cea de la șaormerie. (sursa: hoinaru.ro)
 • Intel anunță procesoarele Rocket Lake (generația 11) pentru calculatoare desktop. Acestea vor avea suport pentru PCIe 4.0 în competiție directă cu procesoarele Ryzen de la AMD. (sursa: engadget.com)
 • Împins de pandemie s-ar putea ca noul iPhone 12 să ofere din nou Touch ID pentru a putea debloca mai ușor telefonul. (sursa: cnet.com)
 • O listă cu 10 previziuni din domeniul tehnologiei care pot avea un impact major în societate în următorii ani. Big Brother în dezvoltare împins de pandemie, guvernele vor investi mai mult în protejarea infrastructurii telecom, cel puțin jumătate din cei care lucrau în mod nomal la birou vor lucra în 2 ani remote, platformele care permit dezvoltarea de aplicații fără a scrie cod vor deveni mainstream. (sursa: zdnet.com)
 • Sony PlayStation 5 a fost dezmembrat într-un clip oficial. (sursa: theverge.com)
 • Parcul tematic Super Nintendo World din Japonia se va deschide în primăvara anului viitor (2021). Inițial era planificat să fie deschis înaintea Jocurilor Olimpice de vară 2020. (sursa: theverge.com)
Nintendo / Universal Studios Japan / The Verge
 • Un dispenser pentru săpun cu design modern, acumulator și display LED de la Xiaowei – X5s (undeva pe la 15 USD pe AliExpress și 24 USD la Banggood.). (sursa: madalinliviu.ro)
Xiaowei / Madalin Liviu
 • Vreo 8 motive pentru care oamenilor în general nu prea le pasă de bunăstarea industriei HORECA. În mare ideea ar fi că nici lor nu le pasă de clienți. Sunt câteva cuvinte prin care pot fi caracterizate serviciile lor: jecmăneală, dezinteres pentru calitate și loializare, hit-and-run (vezi sezonul estival). Cei care deja de vreo 10-15 ani își petrec anual vacanțele în Bulgaria / Grecia pot confirma de unde sictirul. (sursa: zoso.ro)
 • Campania de meme-uri Old Me vs. New Me de la ReduceWasteNow oferă sfaturi valoroase pentru o viață ecologică. O schimbare, cât de mică poate contează mai mult decât niciuna. (sursa: mymodernmet.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viitorul promis al Bucureștiului

Viitorul promis al Bucureștiului – Știrile zilei – 7 octombrie 2020

Cum funcționează un marketplace

Cum funcționează un marketplace – Știrile zilei – 9 octombrie 2020