in

România riscă să devină Brazilia Europei – Știrile zilei – 22 iulie 2020

Din cauza numărului mare de infecții cu coronavirus, dar și a unei diaspore numeroase

România riscă să devină Brazilia Europei
Imagine de Capri23auto de la Pixabay

România riscă să devină Brazilia Europei

  • Presa italiană avertizează că “România riscă să devină Brazilia Europei”. Din cauza numărului mare de infecții cu coronavirus, dar și a unei diaspore numeroase, “poate fi o amenințare pentru toată Europa”. Din UE, doar Bulgaria are mai multe cazuri, raportat la populație, în ultimele 14 zile. (sursa: biziday.ro)
  • Opinie Iulian Anghel, editor ZF: „Am obţinut 80 mld. de la UE”, susţine preşedintele Klaus Iohannis. Şi poporul s-a pus pe benchetuit: „Să vină banuuu…! să vină banuuu..!”. Dar câţi bani am obţinut cu adevărat? (sursa: zf.ro)
  • Tot ce trebuie să știi despre alegerile locale din București și cine ar putea câștiga. (sursa: vice.com/ro)
  • Top 50 cele mai inovative companii în 2020. (sursa: visualcapitalist.com)
  • Elon Musk devine al cincilea cel mai bogat om al lumii. Pe fondul triplării valorii acțiunilor Tesla în acest an, averea sa a trecut de 74 de miliarde de dolari. Totodată, averea lui Jeff Bezos (Amazon) a crescut doar ieri cu 13 miliarde de dolari, cel mai mare salt înregistrat vreodată într-o singură zi. (sursa: biziday.ro)
  • Eu sunt Andreea Esca! Eu sunt Pro TV! Este diferența între omul Andreea Esca de la Pro TV și “mașinăria” Pro TV. Andreea Esca a reparat în 20 de minute ceea ce scăpase de sub control de aproape două săptămâni. Nici nu a fost nevoie să vină în platou. (sursa: paginademedia.ro)
  • Voi pentru ce servicii online plătiți? (sursa: mariussescu.ro)
  • O companie sibiană se pregătește să lanseze pe piață un blockchain (Elrond) care funcționează cu o capacitate de procesare de 1000 de ori mai mare decât Bitcoin sau Ethereum. (sursa: pressone.ro)
  • 26 de persoane dețin jumătate din averea lumii. (sursa: atlas-geografic.net)
  • Li Peitong căștigător al competiției A’ Design Award & Competition, propune biletul de cinema cu locul și rândul perforate. Asfel acestea pot fi identificate cu ușurință în întuneric cu ajutorul luminii de la ecranul cinematografului. (sursa: mymodernmet.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vaccinul Oxford are rezultate promițătoare

Vaccinul Oxford are rezultate promițătoare – Știrile zilei – 21 iulie 2020

Conspirații extreme

Conspirații extreme – Știrile zilei – 23 iulie 2020