in

Trebuie închise portițele fiscale – Știrile zilei – 4 septembrie 2020

Deficitul bugetar va rămâne foarte ridicat în următorii ani din cauza creșterilor de salarii și pensii

Trebuie închise portițele fiscale
Imagine de Frantisek Krejci de la Pixabay

Trebuie închise portițele fiscale

  • Să ajutăm business-ul. Ionuț Dumitru, Raiffeisen: Deficitul bugetar va rămâne foarte ridicat în următorii ani din cauza creșterilor de salarii și pensii. Trebuie închise portițele fiscale. (sursa: profit.ro)
  • Anumiți antreprenori din marketplace-ul eMAG primesc credite de până la 300.000 lei/seller, fără dobânzi, fără garanții și fără comisioane. Costurile sunt suportate de eMAG. (sursa: start-up.ro)
  • Numărul de persoane care aleg să achiziționeze produse online este în continuă creștere, în special în țările cu număr mare de cazuri de infectări. Dacă vor să fie pregătite pentru Black Friday 2020, magazinele online trebuie să verifice din timp partea tehnică a platformelor de ecommerce și să fie proactivi. (sursa: start-up.ro)
  • Elon Musk spune că SpaceX creează și testează intens prototipuri ale viitoarei rachete Starship, care “probabil” va avea primul zbor de test pe orbită anul viitor: “Vrem să ducem 100 de oameni pe Marte sau pe Lună”. Precizează că vor fi făcute sute de zboruri înainte de a pune oameni la bord. (sursa: biziday.ro)
  • David Blaine s-a ridicat la peste 5 km cu ajutorul unor baloane. (sursa: polygon.com)
  • Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract multianual cu Netflix. (sursa: engadget.com)
  • Povestea amuzantă a unei fetițe din Canada care a făcut o prezentare în PowerPoint pentru a își convinge părinții să îi cumpere o pisică. Pe Twitter au fost reacții inclusiv de la Microsoft. (sursa: mymodernmet.com)
  • Engage este un joc pe formatul Game Boy cu încărcare solară. De asemenea acesta se încarcă și prin apăsarea butoanelor fizice în timpul jocurilor. (sursa: cnet.com)
Przemyslaw Pawelczak / CNET
  • Coca Cola, restructurări masive: aproape 4.000 de angajați disponibilizați. (sursa: retail.ro)
  • Recorder a împlinit trei ani de existență. Faceți cunoștință cu oamenii din spatele materialelor Recorder. (sursa: recorder.ro)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Piața cardurilor este oficial în recesiune!

Piața cardurilor este oficial în recesiune! – Știrile zilei – 3 septembrie 2020

Vaccinul anti-Covid

Vaccinul anti-Covid – Știrile zilei – 7 septembrie 2020