in

Vaccin înainte de călătorie – Știrile zilei – 26 noiembrie 2020

Cei care vor dori să călătorească înternațional vor avea nevoie să dovedească că au fost vaccinați înainte de a fi îmbarcați

Vaccin înainte de călătorie
Imagine de Angelo Esslinger de la Pixabay

Vaccin înainte de călătorie

  • Vaccin înainte de călătorie. Alan Joyce, șeful companiei aeriene Qantas este de părere că cei care vor dori să călătorească înternațional vor avea nevoie să dovedească că au fost vaccinați înainte de a fi îmbarcați. (sursa: petreanu.ro)
  • Amazon Web Services (AWS) a fost picat o bună parte de timp, avaria a afectat o mare parte din internet, aplicațiile și platformele hostate pe serverele Amazon. (sursa: theverge.com)
  • HotNews a început o serie de articole cu 25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19. Ce înseamnă că vaccinul este eficient în proporție de 95%? Ce procent din populație ar trebui să se vaccineze pentru ca pandemia să se încheie?.
  • O listă cu 25 cele mai bune filme de vizionat pe Netflix în această perioadă. Dallas Buyers Club, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fargo, Moneyball, Stardust. (sursa: polygon.com)
  • YouTube se folosește de AI (inteligență artificială) și testează o funcționalitate nouă, de segmentare a videoclipurilor în capitole. (sursa: thenextweb.com)
  • Proiect de lege pentru a putea înființa o firmă exclusiv online. (sursa: nocash.ro)
  • Pandemia are și o parte bună. Mulți pot lucra de acasă putând astfel să rezolve și alte lucruri sau să să își desfășoare activitatea dintr-un loc remote mai plăcut. Anumite companii nu au avut de ales și au fost nevoiți să se reinventeze sau chiar să pivoteze, astfel au profitat de noi nișe. (sursa: mariussescu.ro)
  • Un top 50 realizat de Deloitte al companiilor publice sau private de tehnologie din Europa din perspectiva creșterii afacerii. (sursa: zoso.ro)
  • Un articol cu exerciții utile pentru corectarea posturii spatelui. (sursa: cnet.com)
  • Având în vedere că mulți profesioniști s-au întors din țările calde furturile din locuințe s-au înmulțit. Țineți banii în bancă, vă puteți monta diverși senzori antiefracție sau o cameră de supraveghere. Eventual, drona de casă cu cameră a celor de la Amazon anunțată acum două luni parcă începe să facă sens. (sursa: revoblog.ro)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Despre testarea de covid în România

Despre testarea de covid în România – Știrile zilei – 25 noiembrie 2020