in

Vaccinul Moderna – Știrile zilei – 17 noiembrie 2020

Vaccinul Moderna anti-Covid are o eficiență de 94.5% conform testelor efectuate în faza 3 de teste clinice

Vaccinul Moderna
Imagine de Katja Fuhlert de la Pixabay

Vaccinul Moderna anti-Covid are o eficiență de 94.5%

  • Vaccinul Moderna anti-Covid are o eficiență de 94.5% conform testelor efectuate în faza 3 de teste clinice. (sursa: techcrunch.com)
  • DSLR-urile entry level până în 1.000 de EUR nu prea își mai au sensul. Camerele foto de pe noile telefoane mobile au ajuns la performanțe foarte bune, iar invesiția într-un astfel de aparat foto devine inutilă. (sursa: zoso.ro)
  • Degradarea sistemului și nivelul catastrofic la care s-a ajuns este unul din simptomele ce au condus la tragedia de la Piatra Neamț. (sursa: petreanu.ro)
  • Cel mai longeviv serial de comedie din România și din lume, Trăzniți în NATO a ajuns la final. Ce a însemnat serialul pentru comedia românească? (sursa: vice.com/ro)
  • Avem un ghid de digitalizare a primăriilor din România oferit de Zitec. (sursa: start-up.ro)
  • Școala online la final de an. O parte din profesori au îmbrățișat noua variantă de predare, însă sunt și mulți complet dezinteresați. O bună parte din părinți și copii duc lipsă de minime competențe digitale cum ar fi să folosească o plaformă de studiu online. (sursa: mariussescu.ro)
  • Recrutarea de personal și firmele de resurse umane au pivotat. Candidații sunt angajați pentru a lucra direct de acasă, iar interviurile se țin online. Mai mult, oamenii dau o parte din interviu cu chatbots iar inteligența artificială îi selectează pe cei mai buni. (sursa: victorkapra.ro)
  • Oamenii nu vor să respecte nici măcar regulile simple. Cum ar fi straduțele cu sens unic. (sursa: nwradu.ro)
  • Un trailer la The Fresh Prince of Bel-Air Reunion, serialul copilăriei de pe Tele 7 abc. Specialul va avea premiera pe 19 noiembrie pe HBO Max.
  • Trailer la filmul Breach. O ciumă a distrus cea mai mare parte a populației Pământului și 300.000 de supraviețuitori, printre care și Bruce Willis, se îndreaptă către „Noul Pământ” într-o navă spațială. What can go wrong?

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Ce ne așteaptă

Ce ne așteaptă? – Știrile zilei – 16 noiembrie 2020

Google Pay lansat în România

Google Pay lansat în România – Știrile zilei – 18 noiembrie 2020