in

Viitorul promis al Bucureștiului – Știrile zilei – 7 octombrie 2020

Care sunt promisiunile lui Nicușor Dan pentru București? Câte sunt coerente, câte sunt realizabile?

Viitorul promis al Bucureștiului
Imagine de Madalina Gogoasa de la Pixabay

Viitorul promis al Bucureștiului

 • Viitorul promis al Bucureștiului. Care sunt promisiunile lui Nicușor Dan pentru București? Câte sunt coerente, câte sunt realizabile? (surse: vice.com/ro)
 • Efectele coronavirus. Sute de cinematografe se vor închide, cel puțin temporar. Însă pe termen lung probabil că vom asista la schimbări mai mari în lumea cinematografelor. Serviciile de streaming sunt printre marii câștigători ai pandemiei. (sursa: subiectiv.ro)
 • IAB România și 2Performant lansează Cod de bune practici în influencer marketing. Articolele și postările publicitare vor trebui să fie marcate clar la începutul materialelor. (sursa: paginademedia.ro)
 • Revolut implementează o funcționalitate de subscriptions (recurring payments) pentru vizualizarea într-un singur loc a plăților recurente de tip abonament. De asemenea utilizatorii vor putea bloca plățile direct din aplicație fără a mai fi nevoie să acceseze site-urile comercianților. (sursa: nocash.ro)
 • Piața de eCommerce europeană e dominată de marketplace-uri. Iar în următorii acestea vor controla 65% din totalul vânzărilor online. (sursa: retail.ro)
 • O listă cu cele mai bine plătite job-uri în următorii 10 ani. (sursa: wall-street.ro)
 • Vânzările de bere Zăganul au fost afectate masiv de pandemie, cu o scădere de 60% comparativ cu 2019. Alexandru Geamănu: „Ne-am întors cu trei ani în urmă”. (sursa: newmoney.ro)
 • Movie news: The Batman a fost amânat pentru Martie 2022, Dune pentru Octombrie 2021, James Bond: No Time to Die pentru Aprilie 2021. În schimb The Matrix 4 se lansează cu un an mai devreme în 2021. (sursa: theverge.com)
 • Trailer la filmul Free Guy cu Ryan Reynolds și Taika Waititi. Povestea filmului se învârte în jurul unui NPC (non-player character) care se prinde că face parte dintr-un joc video și devine eroul care salvează lumea. (sursa: engadget.com)
 • Infografic. Un top al celor mai populare lanțuri de mâncare fast food din Statele Unite. Interesant că McDonalds ocupă primul loc cu vânzări de 40 mld USD în 2019, pe când pe locul 2 Starbucks are încasări la jumătate. Taco Bell, Burger King și Subway au avut fiecare încasări în jur de 10 mld USD. (sursa: visualcapitalist.com)
 • Apple a trimis invitațiile pentru evenimentul de lansare al noului iPhone ce va avea loc pe 13 octombrie. (sursa: thenextweb.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație

Noul coronavirus ar fi infectat deja 10% din populație – Știrile zilei – 6 octombrie 2020

Pierdem bătălia cu covid19?

Pierdem bătălia cu covid19? – Știrile zilei – 8 octombrie 2020