in

Vitamina D ajută – Știrile zilei – 5 noiembrie 2020

Peste 80% din pacienții internați cu covid19 aflați într-un spital din Spania aveau deficiență de vitamina D

Vitamina D ajută
Photo by Dimitri Karastelev on Unsplash

Vitamina D ajută

 • Vitamina D ajută. Conform unui studiu, peste 80% din pacienții internați cu covid19 aflați într-un spital din Spania aveau deficiență de vitamina D. Iar bărbații au în general deficiență mai mare comparativ cu femeile. Oamenii de știință din Marea Britanie solicită miniștrilor să adauge vitamina D la alimentele obișnuite, cum ar fi pâinea și laptele, pentru a ajuta la lupta împotriva Covid-19. (surse: sciencedaily.com / theguardian.com)
 • Review la noul iPad Air (2020). Pros: ecran mare, performanță comparabilă cu fratele mai mare (Pro), autonomie bună a bateriei, încărcare prin USB-C. Cons: Faptul că au mutat senzorul Touch ID pe butonul de on/off. (sursa: gizmodo.com)
 • Intel cumpără Cnvrg.io, o companie israeliană ce dezvoltă o platformă de administrare și automatizare a proceselor prin machine learning. (sursa: techcrunch.com)
 • Care e treaba cu alegerile americane și cum este ales președintele? Pe scurt oamenii votează electori iar aceștia votează președintele. Mai multe detalii în articol. (sursa: petreanu.ro)
 • Lanțul de magazine Billa a retras toate reclamele din tabloidele ce au publicat imagini video violente cu atentatul terorist din Viena. (sursa: g4media.ro)
 • HBO Go. Odată cu noul film Joker cu Joaquin Phoenix, alte nouă filme animate din DC Universe intră pe HBO din noiembrie: Batman & Harley Quinn, Batman Hush, Batman: The Dark Knight Returns (ambele părți), Batman: The Killing Joke, Batman: Return of the Caped Crusaders, Batman: Assault at Arkham, Batman Beyond: Return of the Joker, Suicide Squad: Hell to Pay. (sursa: mentrum.hu)
 • Vlad Mixich a scris un articol în care explică vaccinul anti-Covid19 într-un mod ușor de înteles. (sursa: hotnews.ro)
 • Nu se întâmplă doar la noi. Și în Statele Unite a ieșit câștigător pentru alegerile din Dakota de Nord un politician republican după ce acesta a decedat din cauza covid19. (sursa: gizmodo.com)
 • The Plate Station erau un site ce vindeau carcase/fațete speciale și colorate pentru noul PlayStation 5. Însă, celor de la Sony nu le-a plăcut ideea și i-au închis. (sursa: arstechnica.com)
Ars Technica
 • O comparație între produsele McDonalds din Marea Britanie vs Statele Unite. Cât înseamnă o porție mică, medie sau mare în ambele cazuri? (sursa: youtube.com)
 • DJI a lansat Mini 2, varianta de mini dronă cu filmare 4K/30 fps și OcuSync 2.0 (transmite semnale video HD de la o distanta de pana la 10km). Link-uri cu mai multe recenzii de la Drone Film Guide, WetalkUAV. Este deja disponibilă pentru a fi comandată: pachetul standard la 2250 lei și Fly More Combo la 2900 lei. (sursa: dji.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Bombe macroeconomice

Bombe macroeconomice – Știrile zilei – 4 octombrie 2020

Educația trebuie să continue

Educația trebuie să continue – Știrile zilei – 6 noiembrie 2020