in

Zeci de mii infectați la Amazon – Știrile zilei – 3 octombrie 2020

Aproape 20.000 de angajați Amazon au fost infectați cu covid19

Zeci de mii infectați la Amazon
Photo by Bryan Angelo on Unsplash

Zeci de mii infectați la Amazon.

  • Zeci de mii infectați la Amazon. Aproape 20.000 de angajați Amazon au fost infectați cu noul coronavirus. Cei de la Amazon testează mii de angajați zilnic cu ajutorul sistemului propriu de testare. (sursa: g4media.ro)
  • Colaborarea dintre abi și Dani Mocanu pare să reprezinte punctul culminant al anului din procesul de manelizare a muzicii românești. Analiză pe versuri și videoclip. (sursa: vice.com/ro)
  • Un review la GoPro Hero9 Black. De menționat că au o ofertă bună (cu abonament GoPro de cloud pe 1 an, replacement în caz de accident și card 32 gb inclus) direct pe site-ul GoPro. (sursa: nwradu.ro)
  • Rusia se oferă să îi ofere lui Donald Trump vaccinul anti-Covid Sputnik-V aflat într-o fază avansată de testare. (sursa: hotnews.ro)
  • Are loc o transformare în peisajul clădirilor de birouri. Multe vor fi defapt apartamente rezidențiale. (sursa: zf.ro)
  • Review la Apple Watch SE. Pros: preț bun, performanță bună, autonomie decentă, ecosistem de aplicații. Cons: Nu are always-on display, nu are EKG și nu monitorizează oxigenul din sânge. (sursa: theverge.com)
  • Nominalizări E! People’s Choice Awards pentru Romanian Social Media Star of 2020: Cristina ICH, Andra Gogan, Tequila (Bianca Adam), frații Munteanu (Vlad și Cristi), Emil Rengle, Mimi și Alina Ceușan. (sursa: paginademedia.ro)
  • Menționam în august despre faptul că cei de la NoCash vor lansa un documentar despre primii 25 de ani de carduri în România. Mai jos două trailere cu trecutul și viitorul. (sursa: nocash.ro)
Nocash Events – Plastic Preachers – The Past
Nocash Events – Plastic Preachers – The Future
  • Live View din Google Maps afișează mai nou indicații în timp real cu ajutorul realității augmentate (AR). (sursa: techcrunch.com)
  • Telescopul Hubble a surprins o explozie stelară de tip supernovă. Lumina emisă, de aproape 5 miliarde de ori mai puternică decât cea emisă de Soare, a eclipsat toate celelalte stele din galaxia ei. (sursa: engadget.com)

Vrei să afli care au fost știrile de ieri?

Ai găsit utilă această postare?

Adăugat de The Pagemaster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Manipulare marca Antena 3

Manipulare marca Antena 3 – Știrile zilei – 2 octombrie 2020

Cardul fizic e pe ducă

Cardul fizic e pe ducă – Știrile zilei – 5 octombrie 2020